Sunday, December 17, 2006

Targul de Craciun din Leuven

Ne-am bucurat saptamana asta de vreme buna si de cel mai frumos Targ de Craciun din Belgia - chiar la noi in oras! Corturi albe pline de cadouri de toate felurile, cel mai des amuzante si dragute, muzica, mancare dulce si sarata, lume multa multa si vesela.
Si iata-ne si pe noi dupa inca o zi lunga de munca, aterizati direct in plin targ: de la stanga la dreapta Michael, Elsa, eu si Ciprian iar in spate Christos, ca sa ii cunoasteti pe eroii povestilor mele.


Targ urmat de o seara cu paste si vin frantuzesc, una dintre putinele dati cand munca ne lasa sa ne si distram in timpul saptamanii. Va uitati aici la 5 oameni care stau la spital cate 12 ore pe zi si a doua zi o iau de la inceput :-)
Dar din fericire acum bate un vant de Craciun: mese, targ, cumparaturi, si mai ales cele 4 zile de vacanta care se prefigureaza! Nu -i mult dar e atat de bine! Patru zile in care nu ma voi gandi nici la examene (ma simt iar studenta...) nici la cursul la care voi prezenta in februarie impreuna cu "elefantii" imagisticii cardice... adica stressless.
Apropo de asta, sa mergeti sa vedeti "The Holiday", comedia romantica a acestui Craciun. Noi am inceput sa vedem filme de la 10.30 seara, dupa ce terminam lucrul in weekend (si in weekend? da). Dar cine se plimba plin de tonus azi-noapte la 12.30 dupa film pe strazile luminate de beculete ale Leuven-ului? Tot noi! Film dulce de Craciun, de vazut de mana cu "corrazon"-ul sau.

No comments: